Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Dies voor alumni 2020

Datum
zaterdag 15 februari 2020
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Op 8 februari viert de Universiteit Leiden haar geboortedag. Traditioneel organiseert het Leids Universiteits Fonds (LUF), in samenwerking met de universiteit, jaarlijks op de eerste zaterdag na 8 februari de dies voor alumni. Dit jaar vindt de dies voor alumni plaats op zaterdag 15 februari

De collegebanken in

Op de dies voor alumni bent u voor één dag weer student en schuift u aan bij enthousiaste en gedreven Leidse wetenschappers. Laat u informeren door experts en stel uw vragen over radicalisering, antidemocratische partijen, gebarentaal, onze biologische klok en meer.

Naast het collegeprogramma is er uiteraard weer volop gelegenheid voor het ophalen van herinneringen bij het uitgebreide lunchbuffet en de afsluitende borrel. Wie weet welke oude bekenden u tegenkomt!

Jonge alumni-programma

Voor jonge alumni tot en met 35 jaar biedt het LUF in samenwerking met het Jonge Alumni Netwerk een speciaal programma aan met de workshops Storytelling en 'I ❤ my workday', een uitgebreide lunch en afsluitende borrel. Meer informatie over het programma voor jonge alumni vindt u hier

Voor de toekomstige alumni

Voor uw (klein)kinderen organiseren we een speciaal Juniorprogramma. In Museum Volkenkunde leren ze sierlijk schrijven bij de workshop kalligrafie en ontdekken ze het verre China aan de hand van eeuwenoude objecten, verhalen en legenden. 

Bent u erbij?

De kosten voor deelname bedragen € 27,50. Meer informatie over de colleges, en het programma, vindt u op www.LUF.nl/dies2020. U kunt zich ook direct aanmelden via het online aanmeldformulier. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het LUF via dies@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Meer informatie en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.