Alumni-activiteit | Webinar

dinsdag 18 februari 2020
Webinar Storytelling

Inspireer mensen door Storytelling

Wil jij meer impact hebben in je communicatie? Wil jij mensen raken, inspireren of motiveren door ze een nieuwe wereld of nieuw perspectief te laten zien?

In het webinar ‘Storytelling - het effect van een goed gekozen verhaal' op dinsdag 18 februari om 14.30 uur lichten Hans Dekker en Suzanne Verhees een tipje van de sluier op hoe je dit met storytelling kan doen.

Voor wie

Dit webinar is iedereen die van verhalen houdt en er graag mee wil werken in zijn of haar praktijk. Die graag handvatten wil voor hoe je een verhaal vindt, opbouwt en op een aantrekkelijke en relevante manier vertelt.

Gedurende het webinar is het mogelijk online vragen te stellen aan Hans en Suzanne via de chatmogelijkheid.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan deel of kijk nu al eens naar de workshops en trainingen die het CPL aanbiedt.

Informatie inschrijving

Datum Dinsdag 18 februari
Tijd 14.30 tot 15.30 uur
Kosten Dit webinar wordt gratis aangeboden aan Leidse Alumni
Link Inschrijving
Link direct naar webinar
Contact info@alumni.leidenuniv.nl
Hans Dekker

Over Hans Dekker

Hans Dekker is een verhalenverteller, een storyteller. Hij vertelt verhalen in een traditionele vorm. Gewoon in een kring of op een podium.

Daarnaast treedt hij op mijn zijn eigen voorstelling 'Dubbeltje op zijn kant' en verzorgt hij workshops waarin mensen leren hun verhaal of dat van hun team krachtiger te vertellen.

Hans studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden.

Suzanne Verhees

Over Suzanne Verhees

Suzanne Verhees is verhalencoach. Ze heeft jaren gewerkt bij een van de grootste corporate organisaties van Nederland en daarvoor bij een communicatie adviesbureau. Haar expertise ligt op het vlak van communicatie, coaching en schrijven.

Storytelling ligt voor haar precies op het snijvlak van deze drie. Zij helpt bedrijven en personen bij het (terug)vinden en vormen van hun verhaal. Daarnaast geeft ze workshops over hoe je Storytelling kunt toepassen in een zakelijke omgeving met veel belangen. En hoe je met behulp van je verhaal als persoon zichtbaar kunt zijn en indruk kunt maken.

Suzanne volgde haar opleiding als storyteller aan de Storytelling Academy.