Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Alumni event in Brussel

Datum
donderdag 13 februari 2020
Tijd
Locatie
Holland House
Aarlenstraat 20
B-1050 Brussel

Op 13 februari 2020 organiseren we een alumnibijeenkomst met een interessante panelsessie rond het thema: 'Will Brexit change the EU foreign policy?'. Sprekers zijn: Dr. Matthew Broad (Geesteswetenschappen), Dr. Armin Cuyvers (Rechten) en Dr. Joris Larik (Governance and Global Affairs). Moderator is Maxine David (Geesteswetenschappen).

Aansluitend is er een borrel voor onze alumni in het Holland House in Brussel. Voor en na de panelsessie is er alle tijd om te borrelen en netwerken, om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe connecties te maken.

Meer informatie over het evenement vindt u op de Engelstalige website.

Programma

16:30-17:00 - Ontvangst

17:00 - 18.00 - Paneldiscussie

18:00 - 19.30 - Netwerkborrel

Aanmelden alumni-event Brussel

We zijn volgeboekt! U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

Ja, ik meld me graag aan voor de wachtlijst
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.