Universiteit Leiden

nl en

Science Café Den Haag: Zo lang mogelijk leven

Datum
dinsdag 11 februari 2020
Tijd
Locatie
PAARD
Prinsegracht 12
2512GA Den Haag
Aanmelden

Oud. Iedereen wil het worden, maar wie wil het ook graag zijn? Onze levensverwachting schiet ondertussen steeds verder omhoog en dus staan we voor de uitdaging hoe je zo lang mogelijk in gezondheid kunt leven. Tijdens het Science Café (voor 12 tot 120-jarigen) op dinsdagavond 11 februari ontrafelen we het geheim van gezond én gelukkig oud worden. Niet alleen gaan we in gesprek hierover met wetenschappers, maar ook krijg je als publiek stellingen en dilemma’s voorgelegd over ouder worden en over hoe jij vindt dat we daar mee om moeten gaan.

Kom 11 februari naar het Science Café en neem gerust je moeder, vader, opa, oma of zelfs overgrootouders mee!

Toegang tot onze Science Cafés is altijd gratis. Graag wel aanmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.