Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Carrièrecafé voor alumni (35+)

Datum
dinsdag 28 januari 2020
Tijd
Locatie
Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
2312 CS Leiden

Op dinsdag 28 januari vindt het derde Carrièrecafé voor alumni (vanaf 35 jaar) plaats. Deze activiteit biedt je als alumnus de mogelijkheid om, geholpen door professionele coaches, verder te denken over je loopbaan, de keuzes waar je voor staat en de stappen die je zou kunnen zetten.

Heb je al een aantal jaren werkervaring en ben je toe aan een volgende stap, hoe groot, klein of spannend ook? Kom dan naar het Carrièrecafé van de Universiteit Leiden, een avond speciaal georganiseerd voor alumni van 35 jaar en ouder.

Wat houdt het in?

Je gaat deze avond in vier rondes met getrainde coaches in gesprek over de volgende stap in je carrière. Waarom? Omdat we merken dat veel mensen vanaf deze leeftijd op een keuzemoment in hun loopbaan belanden, en zich afvragen: ‘Wat wil ik nou echt?’  en ‘Komt mijn talent hier echt tot zijn recht?'.
De coaches zijn zelf alumni van onze universiteit en ervaren in hun vakgebied. Sommigen hebben zelf na hun 35e een carrièreswitch gemaakt en spreken uit ervaring.

Tijdens de netwerkborrel na afloop is er ruimte om na te praten en ervaringen uit te wisselen. 

 

Voor wie is het Carrièrecafé?
 

* Doe ik eigenlijk nog wel wat ik leuk vind?
* Nog meer dan 10 jaar werken in deze functie? In dit bedrijf?
* Ik droom van een carrièreswitch, maar is dit het moment?
* Hoe krijg ik mijn carrière weer in beweging?
* Mijn functie vervalt, wat ga ik nu doen?
* Ik voel dat ik iets anders wil, maar wat kan ik?
* Mijn functie gaat veranderen, hoe ga ik daarmee om?
* Ik zie de wereld veranderen. Wat houdt dat voor mij in?

Als één of meer van bovenstaande vragen al een tijdje door je hoofd dwaalt, dan is het Carrièrecafé precies wat jij nodig hebt. Het helpt je helder te krijgen welke kant je op wil en geeft je een eerste aanzet in wat je kunt doen om daar te komen. De coaches en andere deelnemers laten je zien dat sommige dingen helemaal niet zo onbereikbaar zijn als ze misschien soms lijken.

Wat levert het je op? 

Aan het einde van het Carrièrecafé ga je naar huis met nieuwe ideeën over je toekomst, een scherpere blik over je (on)mogelijkheden en een concrete stap om te zetten m.b.t. je loopbaan. Bovendien heb je een hoop nieuwe mensen ontmoet.

Deelnemen

Datum: 28 januari 2020
Locatie: Scheltema Leiden (Marktsteeg 1, Leiden)
Kosten:

€30 (incl. consumpties)

Programma:

19.00 uur - start programma
22.45 uur - afsluiting en start netwerkborrel

Aanmelden:

 via deze link

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.