Alumni-activiteit | Vereniging Oud-Sterrenwachters

Avondje sterren kijken met oud-sterrenwachters

zaterdag 8 februari 2020
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Kaiser nodigt de leden van de Vereniging Oud-Sterrewachters (VO-S) uit voor een waarneemavond in de Oude Sterrewacht op zaterdag 8 februari. De avond begint om 19:30 met koffie en thee. Rond 20:00 neemt Kaiser iedereen mee de koepels in, waar er ongeveer twee uur lang kunnen waargenomen kan worden.

Hopelijk is het op deze datum een heldere lucht. Zo niet, dan worden de deelnemers dan op vrijdag 7 februari op de hoogte gesteld. Het is mogelijk om een introducee mee te nemen. Er is een maximum aantal deelnemers dus wees op tijd met aanmelden!

Alle VO-S leden hebben een uitnodiging met aanmeldlink gekregen. Niks ontvangen? Neem contact op met de VO-S via vo-s@strw.leidenuniv.nl.

Ben je alumnus Sterrenkunde maar (nog) geen VO-S-lid, dan ben je natuurlijk van harte welkom om lid te worden bij de VO-S en meteen deel te nemen aan deze avond. Het VO-S lidmaatschap kost slechts 10 euro per jaar en in ruil daarvoor zijn er minsten 3 (gratis) bijeenkomsten waarbij je mede-sterrenkundealumni ontmoet en een lezing of andere aan Sterrenkunde gerelateerde activiteit krijgt voorgeschoteld zodat je op de hoogte blijft van het vakgebied. Meer informatie over de VO-S en lid worden

Kuuke's Sterrenhemel