Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Workshop Storytelling voor alumni (Den Haag)

Datum
dinsdag 10 december 2019
Tijd
Locatie

Den Haag

Verhalen inspireren. Verhalen geven betekenis. Ze zetten aan tot luisteren en verbinden je met jezelf en de ander. En het mooie is: iedereen heeft wel een verhaal. Je hoeft ze er alleen maar uit te halen. Maar hoe doe je dat? En hoe breng je een verhaal zo aansprekend mogelijk? 

Tijdens de workshop Storrytelling ontrafel u het geheim van een goed verhaal. U leert te werken met het narratieve model van de Reis van de Held dat velen geïnspireerd heeft om de meest uiteenlopende en impactvolle verhalen te creëren. Daarnaast krijgt u tips om uw verhaal zo aantrekkelijk mogelijk te kunnen vertellen. 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de workshop gaat u aan de slag met het ophalen, componeren en vertellen van verhalen. U leert de basisbeginselen van storytelling en gaat actief aan de slag met uw verhaal. De workshop gaat in op vragen als:

  • Welke verhalen zitten er verstopt in mij en mijn omgeving en hoe maakt u er een gezamelijk verhaal van?
  • Welk narratief model kunt u gebruiken?
  • Hoe brengt u een verhaal? 

Kortom, de workshop geeft u handvatten om zelfstandig jouw verhaal vorm te geven en te vertellen. 

Voor wie? 

De workshop Storytelling is voor iedereen die van verhalen houdt en graag meer wil leren over hoe je een verhaal opbouwt of vertelt. Voor mensen die niet precies weten wat un verhaal is en voor hen die het wel weten maar willen leren hoe ze dat op een aantrekkelijke en relevante manier kunnen vertellen. Maar zeker ook voor mensen die gek zijn op vertellen en dat graag wat vaker willen doen. 

Over Hans Dekker

Hans Dekker is een verhalenverteller, een storyteller. Hij vertelt verhalen in een traditionele vorm. Gewoon in een kring of op een podium. Daarnaast treedt hij op mijn zijn eigen voorstelling 'Dubbeltje op zijn kant' en verzorgt hij workshops waarin mensen leren hun verhaal of dat van hun team krachtiger te vertellen. 

Meer info & aanmelden

Dit event is toegankelijk voor alle alumni vanaf 35 jaar van de Universiteit Leiden.

Datum Dinsdag 10 december 2019
Tijd 19:00 uur
Locatie Den Haag (locatie volgt)
Kosten €15,00
Aanmelden Aanmelden voor de wachtlijst kan via dit formulier

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie