Studievoorlichting

Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
3.16

Op woensdag 4 december en woensdag 22 januari zijn er informatiebijeenkomsten waarbij we meer vertellen over de Honours Track van FGGA: Tackling Global Challenges.
Deze avonden zijn exclusief voor studenten van Bestuurskunde.

Tackling Global Challenges

De huidige maatschappelijke uitdagingen vereisen nieuwe denkers, potentiƫle leidende experts en publieke leiders om crises op mondiaal en lokaal niveau op te lossen. Deze Honours Track heeft als doel studenten voor te lichten over hoe actuele (wicked) problemen zich afspelen tussen overheid, wetenschap en samenleving en hen de vaardigheden te geven om sommige van deze kwesties zowel theoretisch als praktisch aan te pakken.

De informatie over Honours College Tackling Global Challenges wordt in het Engels aangeboden.  Meer informatie vind je hier.