Universiteit Leiden

nl en

444-activiteit

Kerstconcert

Datum
maandag 16 december 2019
Tijd
Locatie
Koninklijk Conservatorium Den Haag
Juliana van Stolberglaan 1
2595 CA Den Haag
Zaal
Arnold Schönbergzaal, KC

Genieten in kerst- en galasfeer

Op de Universiteit Leiden lopen bijna 70 multigetalenteerde studenten rond die naast hun academische studie het talenttraject Practicum Musicae aan het Koninklijk Conservatorium volgen. Tijdens een sprankelend Kerstgala kunt u genieten van deze multitalenten. Verschillende ensembles, kwartetten en duo’s trakteren u op heerlijke romantische werken, op subtiele barok, maar ook op onversneden jazz. 

In de pauze kunt u een drankje kopen aan de bar of Bring Your Own: neem je eigen fles bubbels en lekkere hapjes mee. Voor dit feestelijke concert mag u uiteraard in galakleding of chic gekleed komen. Wij rollen de rode loper voor u uit.

Practicum Musicae Kerstconcert

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie