Universiteit Leiden

nl en

Tentoonstelling | Tour

Kom naar de Humanities Campus Christmas Tour

Datum
maandag 9 december 2019
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Op dit moment wordt er veel verbouwd op onze campus. Het Arsenaal staat in de steigers en in het Lipsius worden veel nieuwe onderwijszalen gemaakt. Ben je benieuwd naar de recente ontwikkelingen?

In kerstsfeer en onder het genot van een (kerst)hapje en een drankje kan je op maandagmiddag 9 december van 15.00 tot 17.00 uur in verschillende panden informatie krijgen over de huidige ontwikkelingen en de toekomst van de campus.

De tour start met een warm ontvangst bij de informatiebalie in het Lipsius. Van daar uit kan je een kijkje nemen in een voorbeeldkamer van het Arsenaal, het pand dat momenteel intern verbouwd wordt. Misschien wil je het ontwerp, dat al voor een groot deel vast ligt, van de Van Eyckhof/Van Wijkplaats zien? Dat kan in de Van Eyckhof 3, kamer 0.01. In het Huizinga gebouw kan je meer horen over de toekomst van de campus, de ontwikkeling van het stedenbouwkundig plan en de samenwerking met de gemeente Leiden.

Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon langs komen!

Heb je vragen, stuur een mail naar hc-info@hum.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.