Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | Boekpresentatie

‘IN BETWEEN WORDS’ BOEKPRESENTATIE

Datum
dinsdag 10 december 2019
Tijd
Locatie
Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten
Prinsessegracht 4
Den Haag
Zaal
Galerie 1 (PA.007)

‘In Between Words’ boekpresentatie

Datum: Dinsdag 10 december, 17.00 uur

Locatie: KABK, Galerie 1 (PA.007)

Sprekers: 

Auteurs: Jasper Coppes, Anja Hertenberger, Alexandra Landré, Jan Robert Leegte, Lena Shafir 

Introductie: Janneke Wesseling

Moderator: Winnie Koekelbergh 

Samen met: Research Groups 2018, Research Groups 2019, Alice Twemlow

Op dinsdag avond 10 december om 17.00 uur vindt de boekpresentatie plaats van de publicatie ‘In Between Words’ van de KABK Research Group 2017 onder begeleiding van Lectoraat Kunst, Theorie & Praktijk van Prof. dr. Janneke Wesseling. 

Moderator Winnie Koekelbergh gaat tijdens deze boekpresentatie met de auteurs van de publicatie in gesprek. Hoe kijken zij terug op het onderzoek dat ze in het kader van de onderzoeksgroep hebben gedaan? Wat heeft het onderzoek opgeleverd voor hen als kunstenaar/designer en als docent? Waar staat het onderzoek nu? Koekelbergh zal ook de KABK Onderzoeksgroepen uit 2018 en 2019 betrekken bij dit informele gesprek. Met dit evenement willen we een verbinding leggen tussen de verschillende onderzoeksgroepen, geïnteresseerde docenten, studenten en ondersteunend personeel. 

Het boek wordt gedistribueerd tijdens het evenement. 

Met hapjes en drankjes.

More information

In Between Words

Lectoraat Kunst Theorie & Praktijk

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.