Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ILS Lunch Seminar met Cecily Rose en Eduard Fosch Villaronga

Datum
donderdag 12 december 2019
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd!
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A.028

Op donderdag 12 december vindt de volgende editie van de maandelijkse ILS Lunch Seminars plaats. De eerste presentatie zal worden gegeven door Cecily Rose, met als titel “The Role of the Judge Ad Hoc: An Empirical Study of Party-Appointed Judges at the International Court of Justice”. De tweede presentatie wordt gegeven door Eduard Fosch Villaronga, over Healthcare Robots: Challenges and Opportunities”. Klik hier voor meer informatie.

Dit ILS Lunch Seminar vindt plaats op donderdag 12 december van 13:00 - 14:00 uur in KOG A.028Het is niet nodig om van tevoren aan te melden en voor lunch wordt gezorgd! Zie onze website voor meer informatie over ILS 2.0.

NB: De voertaal van de presentaties is Engels

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.