Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Annual Meeting of the Leiden African Studies Assembly

Datum
donderdag 12 december 2019
Tijd
Locatie
Museum Volkenkunde
Steenstraat 1
Leiden

De jaarlijkse bijeenkomst van de Leiden African Studies Assembly (LeidenASA). Dit jaar met een keynote door Sean Jacobs, associate professor internationale betrekkingen aan The New School (New York City), en oprichter van Africa is a Country.

Ook op het programme: de prijsuitreiking aan de winnaar van de Afrika Scriptieprijs 2019: Nsima Udo (University of Western Cape, South Africa), voor zijn scriptie Visualising the body: photographic clues and the cultural fluidity of Mbopo institution, 1914 – 2014.

Meer informatie en aanmelden op de website van het ASCL.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.