Universiteit Leiden

nl en

Debat | Lunch

Young Faculty of Law lunch

Datum
donderdag 7 november 2019
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
Global Lounge

Ben jij onderzoeker aan de Faculteit der Rechtsgeleerheid, en zou je graag collega's van andere instituten ontmoeten? Of de andere jonge onderzoekers van je eigen instituut beter leren kennen? Kom dan naar de Young Faculty of Law lunch. 

Doel van de lunch is een informele omgeving aan te bieden waar jonge wetenschappers elkaar leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot nieuwe samenwerkingen en versterking van je eigen supportnetwerk.  

De lunch wordt georganiseerd door de in 2019 opgerichte Young Academy Leiden en vindt plaats op donderdag 7 november, van 12:30 - 13:30 uur in de Global Lounge. Het faculteitsbestuur ondersteunt het initiatief. Aanmelden is niet nodig!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.