Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Social Sciences in Latin America & the Caribbean

Datum
dinsdag 5 november 2019
Tijd
Locatie
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Zaal
1.A20

Dit evenement brengt diplomaten van Latijns-Amerikaanse landen en wetenschappers, onderzoekers en studenten van de Universiteit Leiden samen om een platform te creëren voor discussie en reflectie over het versterken van de samenwerking met onze Latijns-Amerikaanse partners, inclusief een netwerkborrel. In twee korte lezingen wordt het belang van de sociale wetenschappen in de ontwikkeling van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied (LAC) benadrukt. De lezingen worden gevolgd door een discussie onder leiding van Paul Wouters, decaan van de Faculteit der Sociale Wetenschappen

Lees meer over dit evenement op onze Engelstalige website.

Social Sciences in Latin America & the Caribbean
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.