Universiteit Leiden

nl en

444-activiteit

Science & Cinema Den Haag

Datum
dinsdag 5 november 2019
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
De Spaanse trappen

444 edition

Op dinsdag 5 november 2019 kun je onder het genot van een drankje genieten van een filmvertoning vanaf de Spaanse trappen in het in 2017 geopende Universiteitsgebouw de Wijnhaven. De vertoning is onderdeel van het Science & Cinema programma wat het Leiden International Filmfestival (LIFF) in samenwerking met de Universiteit Leiden ontwikkelde voor het 444-jarige bestaan. Voor slechts 4,44 geniet je voor slechts 4,44 van een politieke de politieke satire ‘In the loop’– met een koptelefoon voor perfect geluid.

De film zal worden omlijst door wetenschapper Alexander Pleijter die alles weet van fake news, journalistiek en nieuwe technologie. Want wat is fake news? En waarom leek de film ‘In the loop’ in 2009 nog pure satire en lijkt het in de huidige politieke situatie meer een documentaire?

Tickets & tijden

Tickets zijn online te verkrijgen via www.liff.nl of vanaf één uur voor de vertoning op locatie. De vertoning start om 19.00 uur op dinsdag 5 november 2019. Zorg dat je er op tijd bij bent. Iedereen is welkom.

Afbeelding uit

Bestel nu je kaarten!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.