Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | LUCIS

Midden-Oosten cultuurmarkt 2019

Datum
zaterdag 30 november 2019 - zondag 1 december 2019
Locatie
Rijksmuseum van Oudheden / National Museum of Antiquities
Rapenburg 28
Leiden
Zaal
Leemanszaal, Tempelzaal

De vierde editie van de Midden-Oosten cultuurmarkt vindt plaats in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden in het weekend van 30 november en 1 december 2019. De markt is gratis te bezoeken en op beide dagen geopend van 10.00-17.00 uur.

Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd en rijk gevuld programma met lezingen en workshops over de talen en culturen in het Midden-Oosten. In de Tempelzaal zijn er verschillende optredens, kunnen bezoekers Midden-Oosterse lekkernijen proeven en shoppen bij onze kraampjes met exclusieve producten uit de regio.

Voertaal

Het programma bevat zowel Nederlands- als Engelstalige onderdelen. Kijk voor alle informatie over het programma op de Engelstalige aankondiging. Per onderdeel wordt aangegeven of de voertaal Nederlands of Engels is.

Organisatie

De Midden-Oosten cultuurmarkt wordt georganiseerd door het Leiden University Centre for the Study of Islam and Society (LUCIS) in samenwerking met het Rijksmuseum van Oudheden. De markt worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Aramco.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.