Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit | Geesteswetenschappen

Mentornetwerk live: speeddaten met studenten

Datum
donderdag 21 november 2019
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
Zaal
Restaurant

Universiteit Leiden Mentornetwerk

Het Universiteit Leiden Mentornetwerk wordt door een steeds groter aantal studenten en jonge alumni gebruikt. Om het platform meer bekendheid te geven, organiseren we op 21 november een live speeddate waarbij we mentoren en mentees in levenden lijve met elkaar in contact brengen. Voor deze speeddate zijn wij op zoek naar mentoren met een achtergrond in de Geesteswetenschappen/Letteren die het leuk vinden om met een aantal studenten in gesprek te gaan over loopbaan en arbeidsmarkt. In principe gaat het om een algemene kennismaking door middel van korte gesprekken, maar deze ontmoetingen kunnen uiteraard ook leiden tot een verzoek om mentoring.

Voorafgaand aan de speeddate nodigen we u graag uit om deel te nemen aan de workshop ‘Oplossingsgericht coachen’ door Martine van Leeuwen. Een vaardigheid die in mentorsituaties, maar wellicht ook in uw huidige werk, goed van pas kan komen.

Programma

15.00-15.15      Ontvangst mentoren met koffie en thee

15.15-16.30      Workshop Oplossingsgericht coachen door Martine van Leeuwen

16.30-16.45      Pauze

16.45-17.45      Speeddate mentoren en studenten

17.45                  Netwerkborrel mentoren en studenten

Informatie en aanmelden

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de workshop en de speeddate. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via onderstaande link.
Heeft u vragen over de speeddate? Stel ze gerust via alumni@hum.leidenuniv.nl

We ontmoeten u graag op donderdag 21 november!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.