Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ILS Lunch Seminar met Melanie Fink en Tycho de Graaf

Datum
donderdag 28 november 2019
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd!
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
C.020

Op donderdag 28 oktober 2019 vindt de volgende editie van de maandelijkse ILS Lunch Seminars plaats. De eerste presentatie zal worden gegeven door Melanie Fink, met als titel: “Rethinking Remedies: Does the EU Need a Fundamental Rights Complaints Procedure?” De tweede presentatie wordt gegeven door Tycho de Graaf over “Civil law aspects of technology”. Klik hier voor meer informatie.

Dit ILS Lunch Seminar vindt plaats op donderdag 28 november 2019 van 13:00 tot 14:00 uur in KOG C.020. Het is niet nodig om van te voren aan te melden en voor lunch wordt gezorgd! Aansluitend na het ILS Lunch Seminar bestaat er de mogelijkheid om het seminar 'Interacting with Robots and AI' te bezoeken, waar onder meer één van de sprekers van het ILS Lunch Seminar van december het woord zal voeren.

Zie onze website voor meer informatie over ILS 2.0.

NB: De voertaal van de presentaties is Engels.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.