Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Cleveringabijeenkomst in Den Haag

Datum
dinsdag 26 november 2019
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Deze bijeenkomsten worden, in samenwerking met regionale comités, georganiseerd door het LUF om de protestrede van professor Cleveringa te gedenken. Op 26 november 1940 hield hij een vlammend betoog tegen het ontslag van zijn Joodse collega’s, de hoogleraren Meijers en David.

Op dinsdag 26 november vindt in Wijnhaven Den Haag de Haagse Cleveringabijeenkomst: 'Van vrije meningsuiting naar een vrijheid van meningsuiting' plaats. Spreker is Prof.dr. Bibi van den Berg, Hoogleraar Cybersecurity Governance bij het Institute of Security and Global Affairs.

Programma
19.00 uur: Ontvangst
19.30 uur: Start lezing(en)
21.00 uur: Borrel
22.00 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden kan via deze link

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met comitélid de heer Van der Werf

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.