Alumni-activiteit | Borrel Chemisch Dispuut Leiden

Annie's
Hoogstraat 1A
2312 JA Leiden

Deze borrel, georganiseerd door MST-studievereniging Chemisch Dispuut Leiden is voor álle scheikunde-alumni die graag met elkaar en met de studievereniging in contact willen komen. De borrel vindt plaats bij Annie's in het centrum en voor iedereen is er een welkomstdrankje en bittergarnituur. De rest van de drankjes is voor eigen rekening.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Aanmelden voor de borrel kan tot woensdag 12 november via bestuur@chemischdispuutleiden.nl. Niet-buitenleden betalen € 10,-.

Buitenlidmaatschap

Het CDL biedt een buitenlidmaatschap aan, waarmee alumni gratis kunnen deelnemen aan de CDL-activiteiten. Voor €25,- per jaar kunt u genieten van twee buitenledenborrels en een buitenledenactiviteit. Daarnaast ontvangt u het tijdschrift Chimica speciaal voor buitenleden. Voor meer informatie of om u direct aan te melden kunt u contact opnemen met de ab actis via buitenlidmaatschap@chemischdispuutleiden.nl.