Boek lancering 'Islamophobia and Radicalisation'

Turfmarkt 99
2511 DP The Hague
Spanish Steps

Het Institute of Security and Global Affairs (ISGA) nodigt je graag uit voor de boeklancering van 'Islamophobia and Radicalization' door Dr. Tahir Abbas op donderdag 14 november 2019.

Islamophobia and radicalisation

Bekijk de Engelse pagina voor meer informatie.

16:00 uur: Welkom
16:10 uur : Boek presentatie door Dr. Tahir Abbas
16:45 hrs. : Q&A
17:00 hrs. : Receptie

Tijdens de receptie is er een mogelijkheid om een exemplaar van het boek te kopen.

Aanmelden kan via dit formulier.

Tahir Abbas

Dr. Tahir Abbas

Tahir Abbas is werkzaam als universitair docent bij het Instituut voor Security and Global Affairs van de Universiteit Leiden in Den Haag. Daarnaast is hij als ‘Visiting Fellow’ verbonden aan het Department of Government  -The London School of Economics and Political Science. Hij is geboren in Birmingham, Engeland en woont en werkt tegenwoordig in Den Haag. Hij heeft zijn doctoraal in ‘Etnic Relations’ behaald aan de Universiteit van Warwick en heeft gewerkt en lesgegeven in Groot-Brittanië en Turkije. Momenteel doet hij onderzoek naar de verbanden tussen Islamfobie en radicalisering, gender en geweld en etnische relaties. Hij is auteur, redacteur en co-redacteur van twaalf boeken en meer dan 70 peer-reviewed artikelen en hoofdstukken.