Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

3 Oktober 2019 Viering Leidens Ontzet regio 's-Hertogenbosch

Datum
donderdag 3 oktober 2019
Tijd
Locatie
Pannûkoek/Osteria Ciao Bella, op het terrein van de Isabellakazerne
Reutse Dijk 4
5264 PC Vught

Net als voorgaande jaren wordt er in de regio 's-Hertogenbosch op  3 oktober 2019 een kleine bijeenkomst gehouden om het Leidens ontzet te herdenken. Dit jaar is het zowaar een lustrumjaar: we  vieren het 89e lustrum van de bevrijding van de Spanjaard! En dat zullen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het Bossche 3 oktober comité is druk doende om een aantal gewaardeerde sprekers te werven om de viering luister bij te zetten. Dit mag u niet missen!

Haring & Hutspot

Dit jaar zal wederom de haring worden aangeboden door het Alumnibureau van onze Alma Mater. De kosten van het overige (hutspot met klapstuk en 2 consumpties) bedragen € 32,50 per persoon. Vanzelfsprekend kunt u ter plekke extra drankjes bestellen. Om deze separaat af te rekenen dient U munten à € 1,30 p.st. (per pin) aan te schaffen. Koffie/fris/bier kost 2 munten; glas wijn kost 3 munten. Deze  muntjes kunnen niet worden ingewisseld, maar zijn wel geldig in Osteria Ciao Bella tot 1 november 2019. Een fles wijn kan ook tegen pin of contante betaling van € 19,50 worden besteld.

Locatie & Aanmelding

De locatie is dezelfde als vorig jaar: Osteria Ciao Bella in Fort Isabella aan de  Reutsedijk 4 te Vught. Ook het aanmelden gaat net als vorig jaar. Wat iets anders is dan vorig jaar, is de betaalprocedure. Omdat een aantal aanmelders vorig jaar niet verscheen, werd uw comité met kosten van de bestelde maaltijden geconfronteerd. Daarom is dit jaar in overleg met het Alumnibureau besloten dat zij naast de registratie tevens de betalingen gaan verzorgen (waarvoor dank!).  Uw aanmelding via de link  is pas definitief als u de gehele procedure volgt tot en met betaling. Dit kan via o.a. Ideal of Creditcard. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Wij zien uw aanmelding en komst met gepaste blijdschap tegemoet.

Met Leidse groet van het Bossche Drie oktober comité

Pia Lindeman-Verhaar
Henri Lindeman
Ronald Schuurmans

PS Mocht u nog andere Leidse alumni kennen die het leuk vinden aanwezig te zijn bij deze viering maar die geen uitnodiging hebben ontvangen? Ze zijn van harte welkom dus nodig hen uit zich aan te melden via deze website.

Details en Aanmelding

Datum

Donderdag 3 oktober 2019

Tijd

18.00-21.00 uur

Locatie

Pannûkoek/Osteria Ciao Bella, op het terrein van de Isabellakazerne, Reutse Dijk 4, 5264 PC te Vught

Kosten

€ 32,50
Dit is inclusief 2 drankjes, haring en hutspot. Verdere drankjes kunnen worden gekocht met munten à €1,30 per munt in het  restaurant: fris, koffie en bier 2 munten, wijn 3 munten (per pin of contant)

Registratie

 Klik hier voor aanmelding Registratie mogelijk tot 27 september 15.00 uur!
Let op  Restitutie is niet mogelijk 

Contact

 Ronald Schuurmans schuurmansronald@hotmail.com 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.