Studievoorlichting | Open Dag met expositie en concerten

ACPA op de Open Dag Universiteit Leiden

zaterdag 19 oktober 2019
Toelichting
Aanwezig in de Pieterskerk van 9.00- 17.00 // Aanwezig in het P.J. Vethgebouw van 10.00-15.30
Pieterskerk en P.J. Vethgebouw

Leiden

Expositie en live muziek

Ook de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) staat dit jaar weer op de Open Dag. Dit jaar zullen we dat net even anders doen dan voorgaande jaren. Zo staan we niet alleen in de Pieterskerk met een stand om al jouw vragen te beantwoorden. We organiseren dit jaar een heuse expositie met onze Practicum Artium studenten in het P.J. Vethgebouw! Een viertal studenten exposeert hun werk en is aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Maar we organiseren ook een heus Practicum Musicae concert! Cleo van Aanhold (viool) en Dieuwke Smit Sibinga (cello) zullen ieder uur tien minuten een klein concert verzorgen. En zijn zij de hele dag aanwezig voor vragen en informatie over het Practicm Musicae programma. Dit onderdeel vindt ook plaats in het P.J. Vethgebouw.

Cleo en Dieuwke spelen op de volgende tijden:

In het kort:

Informatiestand ACPA in de Pieterskerk van 9.00 tot 17.00 uur

Practicum Artium expositie en informatiepunt op de begane grond van het P.J. Vethgebouw van 10.00 tot 15.30 uur

Practicum Musicae concerten en informatiepunt op de begane grond van het P.J. Vethgebouw van 10.00 tot 15.30 uur

Practicum Musicae in de Pieterskerk
Practicum Artium expositie in Wijnhaven