444-activiteit | themamiddag

Langegracht 70
2312NV Leiden

Universiteit en armoede

Voor deze themamiddag in de serie Uni for City is gekozen voor het thema Armoede in de Stad. We zijn momenteel nog druk bezig met het opstellen van een interactief programma voor deze middag.

Gezocht: praktijkervaringen

Graag nodigen we zo veel mogelijk mensen uit die in de praktijk met armoede te maken hebben. Aan de hand van verschillende workshops en gesprekken hopen we op die manier in kaart brengen waar de behoeftes en vragen liggen rondom dit thema, zodat we samen kunnen toewerken naar manieren waarop we ons onderwijs en onderzoek zo kunnen inrichten dat het een wezenlijke bijdrage levert aan de stad.

Heb jij in je dagelijkse werkzaamheden of thuissituatie te maken met armoede? Dan ben je van harte welkom om bij deze middagen aan te sluiten. Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën. Aanmelden kan via de volgende link.

Over de Uni for City themamiddagen

Uni for City, de naam verklapt het al een beetje, is een serie interactieve themamiddagen waarbij we in gesprek gaan met inwoners van Leiden en Den Haag om beter zicht te krijgen op de maatschappelijke thema’s waarin wij er als universiteit voor de stad kunnen zijn.

Meer weten