Academische plechtigheid

Pieterskerk
Pieterskerkhof 1A
Leiden

Het College van Bestuur van de Universiteit Leiden nodigt u graag uit aanwezig te zijn bij de opening van het academisch jaar 2019-2020.

Dit vindt plaats op maandag 2 september 2019 vanaf 15.00 uur in de Pieterskerk: Pieterskerkhof 1A te Leiden.

Programma

• Welkom door prof.mr. Carel Stolker, rector magnificus en voorzitter van het College van Bestuur.
  • Openingsspeech door drs.Ingrid van Engelshoven, Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
  • Muzikaal intermezzo door het Leids Studenten Koor en Orkest Collegium Musicum.
  • Challenges in Education, door prof.dr.ir.drs. Hester Bijl, vice-rector magnificus.
  • Bekendmaking van de LUS Onderwijsprijs 2019 door Nienke Wit, voorzitter van het Leids Universitair Studentenplatform.
  • Uitreiking Gratama Wetenschapsprijs 2019 door dhr. Reinier Gratama.
  • Speech en afsluiting door prof. Carel Stolker.

U wordt verzocht vóór 14.50 uur plaats te nemen, het programma begint om 15.00 uur precies. Na afloop van de plechtigheid, om omstreeks 17.00 uur, is er een receptie in de Pieterskerk waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Aanmelden

Als u de bijeenkomst wilt bijwonen, kunt u zich tot 26 augustus 2019 aanmelden. U ontvangt hierop een bevestiging. Eventuele toegangskaarten worden u later toegestuurd.

De plechtigheid zal simultaan vertaald worden in het Engels en is live te volgen via
www.universiteitleiden.nl/OAJ19.