Alumni-activiteit

Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Leiden Alumni bijeenkomst 2018

Kom op zaterdag 21 september 2019 terug naar Leiden en beleef een onvergetelijke middag en avond! De Universiteit Leiden opent na het grote succes van vorige jaren wederom de deuren voor haar alumni.

Wat gaan we doen?

Op dit moment zijn we hard bezig een gevarieerd programma op te stellen voor deze middag:
neem deel aan een een van de rondleidingen in het voorprogramma; moedig de zwemmers-voor-het-goede-doel tijdens de Rapenburgrace aan; praat bij met oude bekenden en leg nieuwe contacten tijdens de borrel. Onze special guest houden we nog even geheim.

Dus of u nu recent bent afgestudeerd of decennia geleden: u bent allen welkom op het Alumni Evenement voorafgaand aan de Nacht van  Ontdekkingen in de binnenstad van Leiden.

Nacht van Ontdekkingen laat je het licht zien

Want na het alumni-evenement ontvangt u van ons een passe-partout voor het aansluitende programma van de zevende editie van de Nacht van Ontdekkingen
ga mee op excursie, volg een debat, luister naar lezingen, geniet van de muziek en de vele acts van tientallen Leidse wetenschappers van alle faculteiten van de Universiteit Leiden die zich samen met theatermakers, kunstenaars en muzikanten buigen over het thema licht en donker. Van zonnepanelen tot zwarte gaten, van vuurvliegjes tot vuurwerk, van lichthypnose tot lichtvervuiling, van fotografie tot fotosynthese – ontdek hun wereld van licht en donker.

De Nacht van Ontdekkingen vindt plaats  van 18.30 tot 01.00 uur in en om de Faculty Club van het alumni-evenement: Pieterskerkplein, Hortus botanicus, Oude Sterrewacht, en Rapenburg.

Leiden
Opera op het Rapenburg, Nacht van Ontdekkingen 2018

Opzet Programma Alumni Evenement

15.00 uur - Voorprogramma
Voordat het Alumni Event officieel van start gaat bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het voorprogramma.  In juni zal dit bekend worden gemaakt.
16.00 uur - Registratie, inloop & start Alumni Event
Het Alumni Event vindt plaats in de zalen & tuin van de Faculty Club.
17.00 uur - Opening
De officiele opening van het Alumni Event rond 17.00 uur wordt gedaan door Prof.mr. Carel Stolker, Rector Magnificus en Voorzitter College van Bestuur Universiteit Leiden.
17.30 uur - Foto & Optreden
Na het maken van een groepsfoto kunt u zich onder het genot van culinaire specialiteiten van de koks van de Faculty Club bijpraten met oud-studiegenoten, vrienden, hoogleraren en mede-alumni. Of genieten van het optreden van onze 'special guest'. Of u nu alleen komt of met uw hele studie-of jaarclub: er is genoeg te doen in en om de Faculty Club!
18.30 uur - Nacht van Ontdekkingen
Aansluitend aan het Alumni Event kunt u met de Passe-Partout die u van ons krijgt deelnemen aan de Nacht van Ontdekkingen: het festival boordevol kunst en wetenschap op en rond het Rapenburg. Deze avond wordt georganiseerd door diverse wetenschappelijke en culturele instanties zoals de universiteit zelf en Leidse musea.

Meer informatie & inschrijving

In juli ontvangen alumni via e-mail een uitnodiging met daarin het volledige programma, de exacte tijden en de inschrijvingsmogelijkheid.

Wilt u als eerste hiervan op de hoogte worden gebracht?  Aanmelden

Weet u niet zeker of we uw e-mailadres hebben? Update dan uw gegevens via dit formulier

Graag tot de 21e september!