Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ILS Lunch Seminar met Clare Fenwick en Ilya Kokorin

Datum
donderdag 19 september 2019
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd!
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A.008

Na de zomervakantie is het vierde en laatste jaar van de maandelijkse ILS Lunch Seminars aangebroken. Op donderdag 19 september wordt de eerste presentatie gegeven door Clare Fenwick, met als titel: “Intra-EU Labour Migration and the Welfare State”. De tweede presentatie wordt gegeven door Ilya Kokorin over: “Bankruptcy of Cryptocurrency Exchanges and Implications for Crypto Investors”. Klik hier voor meer informatie en de abstracts van beide presentaties

Aanmelden is niet nodig en voor lunch wordt gezorgd! Zie onze website voor meer informatie over ILS 2.0.

NB: De voertaal van de presentaties is Engels.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.