Boekpresentatie

Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal 346

In september 2004 stapte Geert Wilders uit de Tweede Kamerfractie van de VVD. Hij richtte in 2006 de PVV op, waarmee hij de afgelopen jaren het politieke debat wist te domineren. In de bundel 'Wilders gewogen: 15 jaar reuring in de Nederlandse politiek', geredigeerd door Gerrit Voerman en Koen Vossen, wordt de balans opgemaakt. Hoe hebben het partijprogramma en het electoraat zich in de loop der jaren ontwikkeld? Wat is de invloed van de PVV op de Nederlandse politiek geweest? En hoe ziet de toekomst van de PVV eruit, nu er met Forum voor Democratie een rechtse concurrent op het politieke toneel is verschenen?

Op woensdag 11 september wordt het boek gepresenteerd op de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden. Ariejan Korteweg, politiek verslaggever van de Volkskrant, zal spreken over de toekomst van de PVV. Informatie over eventuele andere sprekers volgt nog.

Bron: Gerrit Voerman en Koen Vossen