Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Alumnidag Geschiedenis: Back to School - NIEUWE DATUM 25-01-2020

Datum
zaterdag 7 september 2019
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Let op: de 'Back to school'-dag is verplaatst van 7 september 2019 naar 25 januari 2020!

Heeft u altijd weer eens in de collegebanken willen zitten? Dit is uw kans! De HSVL alumniwerkgroep organiseert op zaterdag 25 januari 2020 een ‘Back to School’ dag voor alumni Geschiedenis met hoor- en werkcolleges van (oud-) docenten. 

Hou deze site in de gaten, in de loop van het najaar worden er meer details bekendgemaakt over het programma.

Aanmelden en enquête

Laat alvast uw interesse blijken door een e-mail te sturen naar alumni@dehsvl.nl, met daarin uw naam en het jaar waarin u bent afgestudeerd. Binnenkort krijgt u dan een e-mail terug met het inschrijfformulier en de betalingsinformatie. De kosten voor deze dag bedragen 17,50 euro.
Daarnaast zouden wij het zeer op prijs stellen als u mee wilt doen aan onze korte enquête. Via onderstaande link kunt u meedoen. De resultaten worden op 25 januari met alle deelnemers gedeeld, om zo een mooi beeld te geven van waar alumni terecht zijn gekomen en hoe ze terugkijken op hun studietijd.

We hopen van harte u op 25 januari te zien!

De HSVL alumni-werkgroep 2018/2019

Enquête alumni Geschiedenis

Enquête
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.