Boekpresentatie: Public affairs in maatschappelijk perspectief

• Arco Timmermans
  • Erik van Venetië
  • Robbert Coops
  • Sybrig van Keep
  • Rob de Lange
donderdag 29 augustus 2019
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Professional tussen wetenschap en praktijk

Het werkgebied van Public affairs is volop in ontwikkeling. Naast politiek, speelt de maatschappelijke omgeving een steeds grotere rol. Anders dan traditionele uitgaven op dit vakgebied staat in dit boek de ‘reflectieve professional’ centraal. Oftewel: iemand die handelt, toetst en evalueert in de praktijk op basis van systematische kennis en zich voortdurend bewust is van de impact die belangenbehartiging heeft op beleid en maatschappij.

De auteurs zijn Arco Timmermans, Robbert Coops, Sybrig van Keep, Rob de Lange en Erik van Venetië.

Arco Timmermans is Bijzonder Hoogleraar Public Affairs bij het instituut Bestuurskunde aan de faculteit Governance en Global Affairs.

Erik van Venetië is public affairs adviseur en onderzoeker en is docent binnen het Public Affairs Programma van het Centre for Professional Learning.

Het boek wordt uitgegeven door Wolters Kluwer. Aanmelden voor de presentatie kan in een mail naar dit mailadres