Universiteit Leiden

nl en

Festival | Sportevenement

Urban Trail Den Haag

Datum
zondag 7 juli 2019
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Op zondag 7 juli vindt de vierde editie van de KLM Urban Trail Den Haag plaats. De KLM Urban Trail Series is een razend populair loopconcept in Nederland waarbij je de binnenstad op een sportieve en unieke manier ontdekt! Dit jaar opent Wijnhaven haar deuren voor de lopers.

Word verrast!

Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop door gebouwen, theaters, steegjes en binnentuinen waar je anders nooit komt. De deelnemers aan de Urban Trail Den Haag lopen dit jaar ook door het Wijnhaven gebouw van de Universiteit Leiden aan de Turfmarkt waar de deelnemers een feestelijke 444-ervaring wordt aangeboden. Kies voor een bijzondere loopervaring van 5 of 10 km en word verrast door het avontuurlijke, stedelijke parcours door Den Haag en leer het grootste en nieuwste universiteitsgebouw in Den Haag op een bijzondere manier kennen.  

Lees hier hoe je mee kunt doen!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.