Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | Concert

Practicum Musicae Open Air, Openluchttheater Leidse Hout

Datum
zaterdag 6 juli 2019
Tijd
Locatie
Openluchttheater Leidse Hout
Groene Maredijk 94
Leiden

In de openlucht!

In Leiden lopen 75 multitalenten rond, die naast hun studie ook nog een programma aan het Koninklijk Conservatorium volgen. In samenwerking met het Openluchttheater Leidse Hout, presenteren de PM-studenten zich in de prachtige natuur. 

Practicum Musicae studenten spelen op hoog niveau en met veel passie voor samenspel. Zo zult u tijdens het Open Air concert een verrassend programma voorgeschoteld krijgen van verschillende ensembles en duo’s. De Leidse studenten krijgen les van (inter)nationale topdocenten en kunnen zo hun muzikale talenten tot bloei brengen. Beluister het zelf bij Openluchttheater Leidse Hout!

Toegang is gratis, kaarten zijn niet nodig

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.