Alumni-activiteit

PLNT Leiden
Langegracht 70
2312NV Leiden

Let op: dit evenement zit vol, je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

Hoe val jij op tussen honderden afgestudeerden, allemaal met een goed CV en een mooi verhaal?  Op 22 juli organiseert het Jonge Alumni Netwerk van de Universiteit Leiden in samenwerking met Plnt een workshop waarin jij leert hoe je jezelf kan omschrijven tijdens sollicitaties. De workshop is gericht op wat jij te bieden hebt en in wat voor omgeving je wilt werken. Wat is jouw personal brand?

Wat kan je verwachten?

De workshop zal je inspireren om anderen te overtuigen van jouw kunnen en een goed antwoord te formuleren op de vraag: 'vertel eens wat over jezelf'. Tijdens een 2 uur durende interactieve workshop zal je formuleren wat je goed kan en wat je misschien minder goed kan, wat je te bieden hebt en in wat voor omgeving je wilt werken. Ontdek wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat jou energie geeft!

Na de workshop zullen we de avond afsluiten met een borrel

Meer info & aanmelden

Dit event is toegankelijk voor alle jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden.

Datum Maandag 22 juli 2019
Tijd Inloop: 18:15 - Start: 18:30 uur
Locatie PLNT Leiden - Langegracht 70
Kosten €12,50 (inclusief borrel)
Aanmelden Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst via deze link.