Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Middag voor oud-Sterrewachters

Datum
vrijdag 21 juni 2019
Tijd
Locatie
Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
Zaal
GM 4.13

Het bestuur van de Vereniging van Oud-Sterrewachters (VO-s) nodigt iedereen die gestudeerd, gepromoveerd en/of gewerkt heeft bij Sterrewacht Leiden uit om deel te nemen aan deze middag. Aansluitend vindt de eindejaarsbarbecue plaats van de Sterrewacht waar oud-Sterrewachters van harte welkom zijn. Aanmelden voor het middag programma en/of de barbecue kan via de VO-S.

Terug op de faculteit: bijpraten, netwerken en rondkijken
De Sterrewacht sluit jaarlijks het academisch jaar af met een barbecue voor al haar medewerker én ook haar oud-Sterrewachters. Via de VO-S wil de Sterrewacht je dan ook van harte uitnodigingen om de zomer in te luiden, bij te praten met bekenden en te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Voorafgaand aan deze barbecue organiseert de VO-S een middagprogramma waarin ruimte is om onderling bij te praten, maar ook voor de nieuwste ontwikkelingen binnen de Sterrewacht en de faculteit. Twee sprekers zullen vertellen over recent sterrenkundig onderzoek en aansluitend zal oud-project manager Tom Westerhof een rondleiding geven door het indrukwekkende nieuwe gedeelte van de Science Campus dat hij heeft helpen realiseren.

Programma
14:00 Inloop met koffie/thee
14:30 Twee leuke praatjes over actuele ontwikkelingen binnen de Sterrewacht
15:15 Pauze
15:30 Rondleiding nieuwbouw Science Campus
17:00 BBQ

Niet-VO-S leden ook welkom
Het middagprogramma en BBQ zijn voor leden en hun partners gratis. Niet-leden betalen € 5 of kunnen lid worden van de VO-S voor € 10 per jaar. Stuur deze uitnodiging dus gerust door naar andere oud-Sterrewachters.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.