Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Thema-avond Jonge Alumni Netwerk: Word een held met geld

Datum
woensdag 5 juni 2019
Tijd
Locatie
Faculty Club (Academiegebouw)
Rapenburg 73
2311SL Leiden

Let op: deze activiteit is uitverkocht.

Het is een vaak onbesproken onderwerp, maar ontzettend belangrijk: geld. Want we kunnen niet zonder en kunnen het maar éénmaal uitgeven. Heb je een studieschuld en weet je niet goed hoe je dit moet aflossen? Of heb je je oog laten vallen op een droomhuis op Funda, maar heb je geen idee welke kosten er bij het kopen van een huis komen kijken? Tijdens de thema-avond 'Word een held met geld' van het Jonge Alumni Netwerk staan verschillende gelddilemma's van de starter op het programma.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de thema-avond spreken drie experts uit eenlopende richtingen over geldgerelateerde onderwerpen. De thema's die op het programma zijn: 

  • Studieschuld
    Moet je je studieschuld extra aflossen, of is het in de huidige economie juist verstandig om te wachten met aflossen? Een adviseur zal ingaan op deze onderwerpen. 
  • Beleggen
    Je hebt de afgelopen jaren geld gespaard en twijfelt nu wat je moet doen: beleggen of het op je bankrekening laten staan? Belegger, handelaar en hedge fund manager André Brouwers zal in zijn lezing laten zien wat de beste aanpak is. 
  • Hypotheek
    Karin Boog van de Vereniging Eigen Huis zal ingaan op de ins en outs van het kopen van een eigen huis en het aanvragen van een hypotheek. Welke kosten komen hierbij kijken en waar moet je rekening mee houden? 

Na de lezingen is er een borrel, waarbij uitgebreid de gelegenheid is om individuele vragen aan de geldexperts te stellen. 

Programma

19:00-19:30 uur Inloop
19:30-20:00 uur Beleggen
20:00-20:30 uur Hypotheek
20:30-21:00 uur Studieschuld
21:00-22:00 uur Borrel & vragen

 

Meer info & aanmelden

Dit event is toegankelijk voor alle jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden.

Datum Woensdag 5 juni 2019
Tijd 19:30-22:00 uur
Locatie Faculty Club Leiden (Rapenburg 73)
Kosten €10,-
Aanmelden Deze activiteit is uitverkocht.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.