Studievoorlichting

P.J. Veth
Nonnensteeg 1-3
2311 VJ Leiden

Ben je aankomend eerstejaarsstudent en heb je nog vragen over de studie van je keuze? Kom dan op 14 juni naar de speeddate van de opleidingen van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Ook als je nog twijfelt over je studiekeuze ben je van harte welkom. Ben je uitgenodigd naar aanleiding van de vragenlijst die je hebt ingevuld? Dan is het helemaal belangrijk om te komen!

Mocht de uitkomst van de vragenlijst bij de studiecoördinator tot vragen leiden dan krijg je een persoonlijke uitnodiging voor de speeddatemiddag.

Je kunt je vanaf 1 februari online inschrijven zodat je een speeddate kan inplannen met de studiecoördinator van je opleiding.

Contact

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem contact op per e-mail.