Universiteit Leiden

nl en

Tentoonstelling

Parallels Open Lab Expo

Datum
zaterdag 29 juni 2019 - zondag 30 juni 2019
Toelichting
Zaterdag 29 juni 13:00 - 22:00; Zondag 30 juni, 13:00 - 19:00
Locatie
Peron E.
Concordiastraat 80
3551 EM Utrecht

'Parallellen verbinden materie en mythe, metafoor en fenomeen, idee en waarneming, en het virtuele en de realiteit. Als spiegels geven ze ons een blik op een parallelle werkelijkheid en een mogelijke toekomst. Maar net als je denkt dat alles mooi uitlijnt, liggen verrassingen op de loer.'

Wetenschap, kunst en technologie komen op een creatieve manier samen op de ‘Parallels Open Lab Expo’ van creatieve studentonderzoekers van de masteropleiding Media Technology van de Universiteit Leiden, in de iconische spoorwegloods van Peron E.  

Dit is geen statische expositie, meer een speels onderzoekslaboratorium voor alle leeftijden en bezoekers. De onderzoekers werken vanuit persoonlijke inspiratie en maken fysieke werken die aanzetten tot vragen. Veel van de werken zijn intuïtief en interactief, vaak vroege prototypen en soms meer afgewerkte eindproducten. De onderzoekers zijn bij de werken aanwezig om de inspiratie, ideeën en achtergronden bij het werk te bespreken, en nu en dan verder te hacken.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.