Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

NVC-congres 2019

Datum
donderdag 20 juni 2019 - vrijdag 21 juni 2019
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
Op diverse locaties in het gebouw.

Het jaarlijkse congres van de Nederlandse Vereniging voor Criminologie vindt plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 juni 2019, wederom in het Kamerlingh Onnes Gebouw in Leiden. Dit jaar willen we de aandacht richten op het thema:
Criminologische interventies.

Indienen bijdrage(n) voor NVC-congres

We nodigen u van harte uit om een voorstel in te dienen voor een bijdrage in één van de parallelsessies op het congres. De parallelsessies duren meestal anderhalf uur. Hieronder wordt beschreven op welke manieren u een bijdrage kunt leveren. U kunt uw voorstel voor een bijdrage indienen via het platform op www.nvccongres.nl. Let op: via deze website kunt u momenteel alleen bijdrage(n) indienen. Inschrijving en betaling voor het congres wordt op een later moment beschikbaar (zie ‘Inschrijven voor NVC-congres’ verderop). Voorstellen kunnen worden ingediend tot en met maandag 8 april 2019.

Inschrijven voor NVC-congres

Inschrijven voor het congres kan tot en met 3 juni 2019. Dat kan via de website van PAO in Leiden. U ontvangt automatisch een uitnodiging om u in te schrijven als u een bijdrage heeft ingediend voordat inschrijving mogelijk is. 

Bent u lid van de NVC, dan is inschrijving van het congres voordeliger. Wilt u alsnog lid worden van de NVC? Dat kan via de website van de NVC.  

Meer informatie over dit congres

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.