Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Kom naar de Last Minute Meeting bij Bestuurskunde!

Datum
donderdag 13 juni 2019
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Twijfel je nog of Bestuurskunde de opleiding voor jou is? Heb je nog vragen naar aanleiding van de studiekeuzecheck? Wil je nog meer informatie over het studieprogramma?

Kom dan op Donderdag 13 Juni 2019 naar de Last Minute Meeting bij Bestuurskunde!

Update: Inschrijven voor de Last- Minute Bestuurskunde van Donderdag 13 Juni 2019 is niet meer mogelijk. Wanneer je nog vragen, opmerkingen of twijfels hebt, neem dan contact op met de studieadviseurs van Bestuurskunde via studieadviesBSK@fgga.leidenuniv.nl.

Programma

Speciaal voor studiekiezers die twijfelen of Bestuurskunde bij de Universiteit Leiden de juiste studie voor hen is, hebben we een matchingsactiviteit georganiseerd op 13 juni. We zullen starten met een presentatie waarin Bestuurskunde (bij de Universiteit Leiden) in een notendop wordt uitgelegd. Daarna gaan we in op de vragen die jullie hebben. We vragen je dan ook bij de aanmelding je twijfels en vragen goed toe te lichten, zodat we daar meer duidelijkheid over kunnen geven tijdens de Last Minute. Na de presentatie zal er een rondleiding door de Wijnhaven (het belangrijkste onderwijsgebouw) en Den Haag plaatsvinden. We zullen eindigen met een informele borrel waar je nog je verdere vragen aan studenten en de studieadviseurs kan stellen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.