Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Informele geschillenbeslechting en islam

Datum
donderdag 4 juli 2019
Tijd
Locatie
P.J. Veth
Nonnensteeg 1-3
2311 VJ Leiden
Zaal
1.01

Op donderdag 4 juli 2019 wordt er weer een interessant symposium georganiseerd in Leiden door Vereniging RIMO: vereniging tot bestudering van het recht van de Islam en het Midden-Oosten. Het thema dit jaar zal zijn: informele geschilbeslechting. Voor studenten is toegang tot dit symposium gratis. Neem een kijkje op de site of facebook voor het uitgebreide programma.

Verenging RIMO reikt ook ter aanmoediging van de studie van het recht van de Islam en het Midden-Oosten tweejaarlijks een scriptieprijs uit. Op de site wordt verder een gratis jurisprudentie database bij gehouden en op hun facebook vind je interessante jurisprudentie, nieuwsberichten en evenementen!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.