Universiteit Leiden

nl en

Tentoonstelling

Expositie Practicum Artium studenten 2019

Datum
woensdag 5 juni 2019 - vrijdag 28 juni 2019
Toelichting
Toegang is gratis// Te bezichtigen op maandag t/m zondag: 10.00 - 23.00 uur
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
Den Haag
Zaal
Level 3- 3.01-3.65

Practium Artium 2019 exposeert! Bewonder het werk van studenten van de Universiteit Leiden, die keuzevakken volgden aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag. De lichting studenten van semester 2-2019 geeft met een expositie in het Wijnhavengebouw een inkijkje in het werk dat zij hebben gemaakt. Verschillende disciplines komen voorbij: fotografie, schilderen, tekenen en grafische vormgeving.

De expositie loopt tot en met 28 juni 2019, en is te bewonderen op de derde verdieping van Wijnhaven in Den Haag. 

Practicum Artium (PA)

Leidse studenten met een talent voor beeldende kunst hebben de mogelijkheid aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) een of twee semesters praktische keuzevakken in beeldende kunst te volgen: Practicum Artium (PA). 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.