Universiteit Leiden

nl en

TEDx Leiden University: through a new lens

Datum
zondag 12 mei 2019
Tijd
Locatie
Scheltema
Marktsteeg 1
2312 CS Leiden

Over het evenement

De locatie van het evenement zal  Scheltema in Leiden. Zijn. Het thema van dit jaar is “Through a new lens”. Het programma bestaat uit vier sessies met acht inspirerende internationale sprekers. De dag zal afgesloten worden met een borrel en livemuziek.

Aanmelden

Kaartverkoop en registratie voor dit Engelstalige evenement, dat georganiseerd wordt door studenten van de Universiteit Leiden, gaat via de website: www.tedxleidenuniversity.com.

Meer informatie

Alles over dit door studenten georganiseerde evenement kan worden gevonden op de website: www.tedxleidenuniversity.com. TEDx Leiden University heeft ook een eigen Facebook pagina:www.facebook.com/TEDxLeidenUniversity, waar je bijvoorbeeld een mooi overzicht van de sprekers in het programma kan vinden.

Meer informatie en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.