Kunst en Cultuur | 444-activiteit

Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

De 444ste verjaardag van de Universiteit Leiden brengt dit jaar allerlei bijzonderheden met zich mee. Maar waar kunnen we nu beter terugkijken op deze 444 jaar, dan bij de faculteit waar we onze geschiedenis daadwerkelijk bestuderen? Daarom is er, in samenwerking met de Historische Studie Vereniging Leiden (HSVL), een fysieke tijdlijn gecreƫerd waarin 444 jaar aan verhalen over onze studenten, wetenschappers en vele ontwikkelingen van de Faculteit der Geesteswetenschappen op speelse wijze worden verbeeld.

Deze tijdlijn zal op dinsdag 21 mei om 15:15 uur officieel worden onthuld, waarna hij nog het hele 444-jaar te bewonderen zal zijn in de centrale hal van het Lipsiusgebouw. Iedereen is van harte welkom om bij deze onthulling aanwezig te zijn!