Universiteit Leiden

nl en

NVER Pleitwedstrijd 2019

Datum
woensdag 22 mei 2019
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Rechtenkamer

De jaarlijkse pleitwedstrijd van de Nederlands Vereniging van Europees Recht (NVER) wordt dit jaar georganiseerd door de Universiteit Leiden op 22 mei 2019.

Studententeams van verschillende Nederlandse universiteiten zullen zich verdiepen in een brede Europeesrechtelijke casus. Na een schriftelijke ronde bepleiten de teams deze casus voor een deskundig Hof van Justitie.

De casus van dit jaar gaat over zowel Brexit als Europees strafrecht. De inschrijving is geopend! Een team moet bestaan uit minimaal drie en maximaal vijf studenten. Aanmelden kan via nver@nver.nl, tot en met vrijdag 22 maart 2019

Zie voor meer informatie Pleitwedstrijd van de NVER.

Website NVER

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.