Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Mordenate College Lustrumcongres: Recht en Technologie

Datum
vrijdag 17 mei 2019
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Op vrijdag 17 mei is het zover: het Mordenate College Lustrumcongres met als thema 'Recht en Technologie: vraagstukken van de digitale revolutie'.

In het prachtige Academiegebouw in Leiden verdiepen wij ons in dit onderwerp en kunnen studenten, promovendi en professionals met elkaar in gesprek over de toekomst van het recht! Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere algoritmes in het (bestuurs)recht, cybercrime, regulering van nieuwe technologieën, aansprakelijkheid/rechtssubjectiviteit van robots en het contractenrecht anno 2025. 

Sprekers

Op het congres zullen o.a. de heer T. Hartlief (A-G bij de Hoge Raad), mevrouw I. Philips-Bryan (Directeur Cyber Risk Services, Deloitte), de heer B.L.W.P. Versteeg (notaris en KNB-bestuurslid), de heer R. van den Hoven van Genderen (IT-recht specialist SwitchLegal, adviseur bij de VN, Raad van Europa en NAVO), L. van Zwieten (landelijk officier van justitie Cybercrime) een lezing of workshop verzorgen. De dagvoorzitter is Sven Koopmans. Voor een volledig overzicht van sprekers verwijzen we u graag door naar de website.

Aanmelden 

Het congres begint om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 17.15 uur. Na afloop kan op de borrel onder het genot van een drankje de dag worden nabesproken. De prijs voor studenten voor het congres is €7,50. Bij de prijs zijn de afsluitende borrel en de lunch bij Koetshuis de Burcht inbegrepen. Aanmelden kan via www.mordenate.nl/congres-2018-2019

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.