Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Meeloopdag Leiden Leadership Programme

Datum
woensdag 22 mei 2019
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Op donderdag 9 mei en woensdag 22 mei van 17:30 - 20.00 uur vinden de meeloopdagen van het Leiden Leadership Programme plaats. Tijdens deze meeloopdagen geven de docenten en studenten van het programma korte presentaties en proefcolleges over de onderdelen van het programma. Daarbij zullen ook interessante gastsprekers aanwezig zijn, die later in het programma ook colleges zullen geven.

Leiden Leadership Programme

Kijk naar jezelf. Ontdek en ontwikkel jouw kwaliteiten in de context van een organisatie. Leer intensief samenwerken met andere professionals en hun kwaliteiten te benutten. Dat zijn de doelen van het Leiden Leadership Programme (LLP), een honoursprogramma van 20 EC dat je naast je Leidse, Delftse of Rotterdamse master kunt volgen. In dit programma werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke leiderschapsvaardigheden.

Programma

De meeloopdagen vinden plaats op de Oude Sterrewacht in Leiden.

17:30 – 17:45 Inloop met koffie en thee
17:45 – 18:05 Algemene introductie Leiden Leadership Programme
18:05 – 18:30 Proeftraining Vaardigheden
18:30 – 18:55 Proefseminar ‘Persoonlijk Leiderschap’ door burgemeester Henri Lenferink
18:55 – 19:20 Presentatie LLP-studenten
19:20 – 19:30 Ruimte voor vragen
19:30 – 20:00 Borrel

Aanmelden & meer info

Studenten die willen deelnemen aan onze meeloopdag kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Vragen

Als je nog vragen hebt over het Leiden Leadership Programme of meer informatie wilt over de meeloopdag, dan kun je contact opnemen met de Honours Academy: leadership@ha.leidenuniv.nl of 071 - 527 1999.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.