Universiteit Leiden

nl en

Festival

Hersenfestival

Datum
zaterdag 11 mei 2019
Tijd
Locatie
Museum en theater Singer Laren
Oude Drift 1
1251 BS Laren

Wat is het Hersenfestival?

Het Hersenfestival is een middag vol interessante lezingen, weetjes en gesprekken met hersenonderzoekers! Het vindt plaats op zaterdag 11 mei in museum Singer Laren (nabij Hilversum). Niet alleen de vier topwetenschappers zijn aanwezig, maar ook veel andere onderzoekers die via Hersenonderzoek.nl in contact komen met de juiste deelnemers voor hun studies. Klik hier links in het menu voor meer praktische informatie over tijden en locatie.

Voor wie is het Hersenfestival?

Het Hersenfestival is voor iedereen die staat ingeschreven bij Hersenonderzoek.nl. We kunnen ongeveer 200 mensen die hun vraag insturen uitnodigen om het Hersenfestival bij te wonen. Als u een van de geselecteerden bent, mag u uiteraard iemand meenemen. In totaal zullen we met 400 aanwezigen de meest gestelde vragen voorleggen aan de topwetenschappers.

U maakt kans om aanwezig te zijn als u staat ingeschreven bij Hersenonderzoek.nl en uw vraag indient. Dat kan via de website van het evenement zelf.

Waarom wordt het Hersenfestival georganiseerd?

Wij willen u graag bedanken voor uw bijdrage: door uw inschrijving kunnen we snel de juiste mensen vinden voor hersenonderzoek. Hersenonderzoek verloopt daardoor nu werkelijk sneller! Zo komen we dichterbij het voorkomen, behandelen en genezen van hersenziekten. Dat verdient een feestje!

Programma Hersenfestival

12:00 uur            Hersenmarkt

13:00 uur            Prof. dr. Eus van Someren over slapeloosheid

13:30 uur            Prof. dr. ir. Charlotte Teunissen over de bloedtest

14:00 uur            Hersenmarkt

15:00 uur            Dr. Ineke van der Ham over de hersenen en navigeren

15:30 uur            Prof. dr. Erik Scherder over bewegen en muziek

16:00 uur            Hersenmarkt

17:00 uur            Einde Hersenfestival

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.