Universiteit Leiden

nl en

Debat

1 jaar Wet Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2017

Datum
donderdag 9 mei 2019
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
2.02

Op 1 mei 2018 is de volledige Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (WIV) 2017 in werking getreden. Op 9 mei 2019 zullen directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) Dick Schoof en plaatsvervangend directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) Sebastian Reyn reflecteren op het eerste jaar waarin hun diensten met de nieuwe wet gewerkt hebben. Die reflectie zal gestructureerd worden aan de hand van een aantal thema’s, waaronder de maatschappelijke inbedding van de diensten, het toezicht en de inzet van bijzondere bevoegdheden.

Na afloop van de bijeenkomst vindt er een borrel plaats.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is gratis te bezoeken en iedereen is welkom.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot 8 mei door een mail te sturen naar intelligencestudies@fgga.leidenuniv.nl.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.