Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Career Night Midden-Oostenstudies - Your Road to Success

Datum
donderdag 2 mei 2019
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
Zaal
227

Op deze avond staan er verschillende activiteiten op het programma, waaronder een "Crash Course" Netwerken gegeven door de Career Service, een Q&A met verschillende alumni door te tafelen en tot slot een (gratis!) netwerkborrel bij het Pakhuis. 

De alumni die wij hebben uitgenodigd komen uit verschillende (niet voor de hand liggende) hoeken van de arbeidsmarkt. Tijdens deze avond krijg je de mogelijkheid om met alle alumni te kletsen en de geleerde netwerktechnieken meteen toe te passen in het echt bij zowel de Q&A als de borrel later op de avond.

Meld je aan door een mailtje te sturen met je naam en achternaam naar sheherazadeleiden@gmail.com VÓÓR woensdag 1 mei. De avond is enkel toegankelijk voor studenten van de BA of MA Midden-Oostenstudies aan de Universiteit Leiden. Zij kunnen zich gratis inschrijven voor de avond. Hou ook vooral de Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie.

Tot dan!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.